Hoi! Ik ben Gody, een kruikenaddict. Zo'n 12 jaar geleden kocht ik mijn eerste warmwaterkruik in Duitsland. Ik was op dat moment niet overtuigd, maar de verkoopster wist me te overhalen ze toch aan te schaffen. Ze zei dat ik er niet meer zonder zou kunnen eens ik ze in gebruik had. Ik fronste even :-)

Maar toegegeven - en dat is geen verkoopspraatje :-) - ik gebruik ze nog steeds quasi iedere dag! 's Avonds geeft ze me rust na een vermoeiende dag (zelfs in de zomer, maar dan maak ik het water niet te warm). Ze helpt ook tegen buikkrampen, pijn van artrose, rugpijn,... Kortom we zijn onafscheidelijk!

Ik kies alle kruiken in mijn shop zorgvuldig voor jullie uit. Hierbij let ik op de kwaliteit van de stoffen en uiteraard ook op de veiligheid. Alle kruiken zijn van Duitse makelij en gemaakt onder strenge voorwaarden.

Het merk Juggi is mijn eigen merk, waar ik mijn creativiteit helemaal op los laat. De hoesjes worden gemaakt in België. Ik vind het absoluut noodzakelijk dat ze er niet alleen mooi uitzien, maar dat ze ook van goede kwaliteit zijn. Ik kies de stoffen op basis van isolatievermogen en samenstelling: het is belangrijk dat de stof de kruik langer warm houdt en aangenaam voelt op de huid.

Heb je nog vragen? Bel of mail me dan!

Veel winkelplezier!

Gody


 


 

© 2012 - 2024 kruikjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel